Valikko Sulje

HALLA juutista virkattu suorakaide juuttimatto 60 x 110 cm

199,00 

Juutista virkattu ryhdikäs ja napakka suorakaiteen muotoinen matto. Rouhean kaunis virkattu juuttimatto on kooltaan 60 cm x 120 cm. Matto on kaksipuolinen eli molempia puolia voidaan käyttää. Värisävy sointuu kauniisti sisustukseen ja taipuu moneen tyyliin. Huomaa myös kauniisti tehty maton reuna!

Maton materiaalina on helppohoitoinen ja luontoystävällinen juutti. Luonnonmateriaalina juutti on luonnostaan likaa hylkivä, joten pesuväli on pitkä. Matto pestään laimeassa pesuliuoksessa 30 asteessa käsin.

Rouhean kaunis juutti sopii monenlaiseen sisustukseen. Imukykyinen ja kulutusta kestävä juutti sopii erityisen hyvin myös kosteisiin tiloihin.

Matto valmistetaan tilauspohjaisesti. Tuotteen toimitusaika on 14 vrk.

Luonnonkaunis juutti viehättää rouhealla olollaan. Juuttimatto sopii moneen sisustustyyliin. Ekologisesta juutista virkattu matto kestää kovaakin kulutusta mutta sietää likaa paremmin kuin moni muu materiaali. Käsin tehty juuttimatto on aistikas lisä skandinaaviseen kotiin, jossa arvostetaan laatua ja suomalaista käsityötä.

Verkkokaupassa olevien valmiiden mattojen lisäksi teemme mattoja myös tilauksesta. Halla-maton osalta suurin tilattava koko on 100 cm x 150 cm.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “HALLA juutista virkattu suorakaide juuttimatto 60 x 110 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *