Valikko Sulje

HOPEA klassinen harmaa suorakaide virkattu matto 70 x 140 cm

249,00 

Klassikkosarjaa täydentää nyt ihastuttava suorakaiteen muotoinen vaihtoehto. Suorakaide harmaa virkattu matto on romanttinen vaihtoehto tavanomaiselle matolle. Mittasuhteiltaan se korvaa perinteisen, mutta ilmeeltään se on kokonaan uusi. Värinä ajaton harmaa korostaa sisustuksen yksityiskohtia ja luo tasapainoa. Mikäli kodissasi on metallin värisiä yksityiskohtia, kannattaa valita harmaata myös mattoon. Näin luot sisustukseen yhtenäisyyden tuntua.

Harmaa kaunokainen on kooltaan suunnilleen 70 cm x 140 cm. Materiaalina on käytetty luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Matolle suositellaan hienopesua.

Matto valmistetaan käsityönä, joten mitoissa voi olla pieniä yksilöllisiä vaihteluja +/- 2 cm.

Mattoa saa tilattuna eri kokoisena ja värisenä, katso kuvasarjan viimeinen kuva! Yhteydenotto onnistuu kätevästi täällä.

1 varastossa

Tällaisia ja monia muita mattoratkaisuja teemme myös tilauksesta. Jos et löydä täältä itsellesi sopivaa vaihtoehtoa, ota meihin yhteyttä! Yhteydenotto onnistuu kätevästi yhteydenottolomakkeella, jonka löydät päävalikosta.

Virkattu matto on ekologinen vaihtoehto tyyliä ja laatua arvostavalle kodin sisustajalle. Tekstiiliteollisuuden ylijäämästä syntyvästä kuteesta huolella ja kestävästi tehty matto on sijoitus myös tulevaisuuteen luonnonvaroja tuhlaamatta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “HOPEA klassinen harmaa suorakaide virkattu matto 70 x 140 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *