Valikko Sulje

TERÄS klassinen tumman harmaa virkattu matto 100 cm

119,00 

Tuttu klassikko tumman harmaana vaihtoehtona. Pyöreä virkattu matto on sävyltään kaunis tumma harmaa. Värinsä puolesta matto on jokapaikan höylä, jolle löytyy paikka kodissa melkein tilassa kuin tilassa. Neutraali tumma harmaa luo mukavaa kontrastia vaaleaankin sisustukseen. Toisaalta tumma harmaa on käytännöllinen värivaihtoehto paikkaan, jossa vaalea tuntuu liian aralta.

Näppärän kokoinen matto on halkaisijaltaan hieman alle 100 cm. (Tarkka mitta on 97-98 cm.) Materiaalina on käytetty luonnonmukaista eko ontelokudetta. Matolle suositellaan hienopesua.

Yhden maton postitamme heti. Mikäli tilaat kerralla useamman, toimitusaika on 1-2 viikkoa. Matot virkataan käsityönä, joten mattojen läpimitta voi vaihdella +/- 2 cm ilmoitetusta.

Tummanharmaa virkattu matto on elegantti vaihtoehto tyyliä ja laatua arvostavalle kodin sisustajalle. Kaupassa on valmiina useita eri kokovaihtoehtoja. Mikäli niistä ei löydy valmiina sopivaa, mattoa saa tilattuna kokoon 150 cm asti. Yhteydenotto onnistuu kätevästi täällä.

Valmistusmateriaalina on käytetty luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei tarvitse erikseen värjätä vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TERÄS klassinen tumman harmaa virkattu matto 100 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *