Valikko Sulje

RANNIKKO virkattu matto sinisen sävyissä 140 cm

249,00 

Upea virkattu design matto, jonka väritys muodostuu suomalaisten rakastamista sinisävyistä, beigestä, luonnonvalkoisesta ja harmaista. Ihanuus on halkaisijaltaan 140 cm. Matto on pehmoisen miellyttävä mutta napakka ja hyvin paikoillaan pysyvä, oikea kunnon matto.

Maton materiaalina on eko ontelokude. Materiaalikoostumus on 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja.  Ontelokuteille suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla.

1 varastossa

Maymayn oma mattomalli on monin tavoin aikaa kestävä. Valmistuksessa painotutaan laadukkaaseen työnjälkeen, ekologisuuteen ja luontoarvojen kunnioittamiseen. Muotokieli on ajatonta ja muodeista riippumatonta.

Materiaalina on käytetty luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei tarvitse erikseen värjätä vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “RANNIKKO virkattu matto sinisen sävyissä 140 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *