Valikko Sulje

HUVIKUMPU riemukkaan raikas virkattu design matto 140 cm

259,00 

Kaksi lettiä ja pisamat… Tämä riemukkaan raikas design matto tuo rennon fiilikseen kotiin, jossa elämää eletään huumorin pilke silmäkulmissa. Uniikin maton väreinä ovat raikas mintunvihreä, vaaleanpunainen ja pirteä keltainen. Ihanuus on halkaisijaltaan n. 140 cm. 

Matto valmistetaan tilauspohjaisesti. Valmistus aloitetaan heti tilauksen saatuamme, toimitusaika on 1-2 viikkoa. Maton materiaalina on ekopuuvilla, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Ontelokuteille suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla.

Tämä mattomalli on riittävän napakka pysyäkseen lattialla hyväryhtisenä. Se ei kiepu eikä kurttuile. Malli on tuotesuunnittelultaan aikaa kestävä kestosuosikki, joka on herättänyt ihastusta vuosien ajan siellä, missä sitä on nähty.

Huvikumpu tulee kotiin, kun ostaa Maymayn virkatun tarinamaton. Onnistunut kesäretki säilyy muistoissa vuodesta toiseen, kun sitä katselee virkattuna mattona oman kodin lattialla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “HUVIKUMPU riemukkaan raikas virkattu design matto 140 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *