Valikko Sulje

TYKKY pyöreä virkattu juuttimatto 90 cm

115,00 

Juutista virkattu pyöreä matto. Rouhean kaunis matto on halkaisijaltaan 90 cm. Matto on kaksipuolinen eli molempia puolia voidaan käyttää. Kumpikin puoli on hieman eri oloinen. Värisävy sointuu kauniisti sisustukseen.

Maton materiaalina on helppohoitoinen ja luontoystävällinen juutti. Luonnonmateriaalina juutti on luonnostaan likaa hylkivä, joten pesuväli on pitkä. Matto pestään laimeassa pesuliuoksessa 30 asteessa käsin.

1 varastossa

Tämän juuttimaton suunnittelussa on ammennettu vaikutelmia pohjoismaisesta talvisesta luonnosta. Puihin ja pensaisiin kerrostuva lumi kutoutuu tiiviisti yhteen niin, ettei kaukaa erota kuin häikäisevää valkoista. Läheltä voi ihailla luonnon taitavaa kykyä muovata sattumanvaraisia veistoksia lumesta ja jäästä. Kuinka puut, pensaat ja maankamara kutoutuvat saumattomasti yhteen.

Juuttimaton olemuksessa on jotain samaa. Kaukaa aistii harmonisen värin ja kokonaisuuden, mutta läheltä katsoen huomaa pinnassa eloa. Silmukat kerrostuvat eri lailla luoden kiinnostavan struktuurin. Hoksaava katsoja löytää paljon ihmeteltävää.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TYKKY pyöreä virkattu juuttimatto 90 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *