Valikko Sulje

VANILJA luonnonvalkoinen klassinen virkattu matto 110 cm

159,00 

Herkullisen ihana luonnonvalkoinen virkattu matto sopii kotiin kuin kotiin. Pehmeä ja pyöreä virkattu matto ihastuttaa kaiken ikäisiä kodin asukkaita, sillä se on miellyttävä paljaan jalan alla. Luonnonmateriaalista virkattu matto ei myöskään sähköisty. 

Mukavan kokoinen virkattu matto on halkaisijaltaan hieman alle 110 cm. Maton materiaalina on erittäin laadukas puuvillainen trikookude. Matto pestään konepesussa 40 asteessa. Napakka ja tukeva matto on kokonsa ja näkönsä puolesta sijoitettavissa hyvin monenlaiseen tilaan.

Vuosien kokemus on osoittanut, että matto säilyttää erittäin hyvin ryhtinsä useammankin pesun jälkeen. Malli on kestosuosikki, joka on herättänyt ihastusta vuosien ajan siellä, missä sitä on nähty.

1 varastossa

Upota varpaasi pehmeään mattoon heti herättyäsi! Puuvillainen matto on miellyttävä paljaan jalan alla. Luonnonmateriaali ei sähköisty talvellakaan, kun ilman kosteus on alhainen. Eri sävyjen rinnalle kauniisti istuva luonnonvalkoinen on usein myös hyvin käytännöllinen värivalinta.