Valikko Sulje

VANILJA luonnonvalkoinen klassinen virkattu matto 110 cm

159,00 

Herkullisen ihana luonnonvalkoinen virkattu matto sopii kotiin kuin kotiin. Pehmeä ja pyöreä virkattu matto ihastuttaa kaiken ikäisiä kodin asukkaita, sillä se on miellyttävä paljaan jalan alla. Matto ei myöskään sähköisty, sillä materiaali on enimmäkseen luonnonkuitua. 

Mukavan kokoinen virkattu matto on halkaisijaltaan hieman alle 110 cm. Valmistusmateriaalina on käytetty luonnonmukaista ekopuuvillaa, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Matolle suositellaan hienopesua.

Maton suosittu malli on Maymayn oma eikä sitä saa muualta. Kestosuosikiksi yltänyt malli on herättänyt ihastusta vuosien ajan siellä, missä sitä on nähty.

Yhden maton postitamme heti. Mikäli tilaat kerralla useamman, toimitusaika on 1-2 viikkoa. Matot virkataan käsityönä, joten mattojen läpimitta voi vaihdella +/- 2 cm ilmoitetusta.

Upota varpaasi pehmeään mattoon heti herättyäsi! Puuvillainen matto on miellyttävä paljaan jalan alla. Luonnonmateriaali ei sähköisty talvellakaan, kun ilman kosteus on alhainen. Eri sävyjen rinnalle kauniisti istuva luonnonvalkoinen on usein myös hyvin käytännöllinen värivalinta.