Valikko Sulje

HIEKKA beige klassinen virkattu matto 95 cm

105,00 

Ihana hiekan värinen pyöreä virkattu matto, joka on halkaisijaltaan 95 cm. Pehmeän neutraali väri on mutkaton valinta paikkaan, jossa kaivataan kotoisen kivaa mattoratkaisua. Beige matto löytää paikkansa monenlaisista kodeista ja sopii erilaisiin sisustustyyleihin.

Materiaalina on käytetty luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei tarvitse erikseen värjätä vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä.

Maton suosittu malli on uniikki eikä sitä saa muualta. Mattoa saa tilattuna kokoon 160 cm asti. Yhteydenotto onnistuu kätevästi päävalikosta löytyvän yhteystiedot-sivun kautta.

Yhden maton toimitamme heti. Mikäli tilaat kerralla useamman, toimitusaika on 1-2 viikkoa. Matot virkataan käsityönä, joten läpimitta voi vaihdella +/- 2 cm ilmoitetusta.

Maymay myy omaa, ainutlaatuista virkattujen mattojen mallistoa. Suunnittelun klassisen hillitty tyyli kestää aikaa. Muotokieli ei hallitse liikaa vaan sopeutuu elegantisti ympäristöönsä. Laadukas työnjälki takaa sen, että matot kestävät pesua ja pitoa vuodesta toiseen kuosinsa säilyttäen. Rakkaudella tehdyt matot näyttävät hyviltä aikojenkin päästä.

Mattojemme aiheet ja värityksen löydämme suomalaisesta luonnosta ja vaihtelevista vuodenajoista. Luontoa lähellä oleva suunnittelu on sopusoinnussa käyttämiemme ekologisten materiaalien ja valmistustapojen kanssa.

Muodit tulevat ja menevät – Maymay matot kestävät.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “HIEKKA beige klassinen virkattu matto 95 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *