Valikko Sulje

TERÄS klassinen tumman harmaa virkattu matto 130 cm

199,00 

Tumman harmaa virkattu matto on kaunis ja kestävä ratkaisu moneen tilaan. Tumma väri on lian suhteen armollinen ja toisaalta tuo kaivattua kontrastia vaaleaan sisustukseen. Käytännöllisen kaunis tummanharmaa virkattu matto on loistava valinta vaikkapa eteistilaan.

Mukavan kokoinen matto on halkaisijaltaan hivenen alle 130 cm. Maton materiaalina on helppohoitoinen puuvillainen trikookude. Kude on laadukas ja tasainen, väri on kaunis tumma harmaa. Matto pestään konepesussa 40 asteessa.

Maton klassisen hillitty tyyli kestää aikaa. Malli ei ole liian hallitseva vaan sopeutuu elegantisti ympäristöön. Helppohoitoisuus viehättää sekin. Trikoomatto vaatii vain tavallisen konepesun kotona ja kevyen suoristelun. Siten matto sopii hyvin sellaiseenkin paikkaan, jossa matto likaantuu nopeasti. Suomessa käsin valmistettu matto on laatuvalinta, jossa säilyy arvo vuosien ajan. 

1 varastossa

Tämä virkattu matto on teräksinen vaihtoehto tyyliä ja laatua arvostavalle kodin sisustajalle. Laadukkaasti kierrätysmateriaalista tehty matto on sijoitus myös tulevaisuuteen luonnonvaroja. Maymay maton hankkimisen myötä olet osana ”trash to treasure” liikettä. 🙂

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TERÄS klassinen tumman harmaa virkattu matto 130 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *