Valikko Sulje

AALLOKKO runollinen virkattu matto sinisen sävyissä 110 cm

159,00 

Upea ja uniikki virkattu matto, jossa heijastuu puhtaan suomalaisen järviluonnon raikkaat sinisen sävyt, aaltojen kuohu ja taivaalta heijastuvien pilvien harmaus. Laadukasta suomalaista käsityötä olevan maton väritys muodostuu suomalaisten rakastamista sinisävyistä ja harmaista. Ihanuus on halkaisijaltaan hieman alle 110 cm. Tasainen matto on ryhdikäs ja pysyy hyvin paikallaan.

Maton materiaalina on ekopuuvilla, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Ontelokuteille suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla.

2 varastossa

Maymayn oma mattomalli on monin tavoin aikaa kestävä. Muotokieli on ajatonta ja muodeista riippumatonta. Vähäeleisyydessään malli sopeutuu eri sisustustyyleihin. Huolellinen ja laadukas työnjälki puolestaan takaa sen, että matto säilyy hyvänä pesusta toiseen. Ekologiset materiaalivalinnat ja työtavat ovat luontoarvoja kunnioittavia. Tässä suhteessa ajattelemme, että vain paras on kyllin hyvää.

Maton valmistuksessa käytetyn ekopuuvillaisen kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei värjätä erikseen vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AALLOKKO runollinen virkattu matto sinisen sävyissä 110 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *