Valikko Sulje

SAVU klassinen vaalean harmaa virkattu matto 130 cm

199,00 

Miten olisi ihastuttavan pehmeä virkattu matto, jolle voi vaikka nukahtaa? 🩶 Minimalistinen sisustus on monen ihanne. Autioiden pintojen haittapuolena on epämukavuuden tuntu ja kaikuisuus. Tyhjät tilat synnyttävät melua. Tätä ongelmaa ratkaisemaan voi valita neutraalin värisen pehmoisen maton.

Vaaleanharmaa virkattu matto on hyvin paikkansa löytävä sisustuselementti kodissa. Neutraalina sävynä se sopii monien värien kaveriksi. Pehmeä matto on miellyttävä jalan alla.

Pyöreä virkattu matto on sävyltään kaunis vaalea harmaa. Mukavan kokoinen matto on halkaisijaltaan 130 cm. Materiaalina on luonnonmukainen ekopuuvilla, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Matolle suositellaan hienopesua 30 asteessa.

Tuote valmistetaan käsityönä, joten läpimitta voi vaihdella +/- 2 cm ilmoitetusta. Mattoa saa tilattuna kokoon 150 cm asti. Yhteydenotto onnistuu kätevästi täällä.

1 varastossa

Vaaleanharmaa virkattu matto on elegantti vaihtoehto tyyliä ja laatua arvostavalle kodin sisustajalle.

Valmistusmateriaalina on käytetty luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei tarvitse erikseen värjätä vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SAVU klassinen vaalean harmaa virkattu matto 130 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *