Valikko Sulje

LUMI klassinen valkoinen virkattu matto 120 cm

189,00 

Maymayn klassinen valkoinen virkattu matto sopii melkein mihin tahansa. Valkoinen matto ei pelkästään täydennä kodin sisustusta. Se lisää tilan tuntua ja luo vaikutelman avarammasta ympäristöstä. Puhtauden ja raikkauden oloa lisäävä valkoinen tuo sisustukseen ajatonta eleganssia. Jos siis olet epätietoinen, minkä värin valita, valitse puhdas valkoinen.

Puhtaan valkoinen kaunokainen on halkaisijaltaan n. 120 cm. Materiaalina on käytetty luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Matolle suositellaan hienopesua 30 asteessa. Kokonsa ja näkönsä puolesta iki-ihana valkoinen matto on sijoitettavissa hyvin monenlaiseen tilaan.

Yhden maton postitamme heti. Mikäli tilaat kerralla useamman, toimitusaika on 1-2 viikkoa. Matot virkataan käsityönä, joten mattojen läpimitta voi vaihdella +/- 2 cm ilmoitetusta. Mattoa voi tilata myös oman koko- ja väritoiveen mukaisena. Ota yhteyttä yhteystietolomakkeella. Vastaamme pian! 🤍

Valkoinen klassikkomatto on Maymayn eniten myyty matto. Klassisia ja monia muita mattoratkaisuja teemme myös tilauksesta. Jos et löydä itsellesi sopivaa valmista vaihtoehtoa, ota meihin yhteyttä! 🙂 Yhteydenotto onnistuu kätevästi yhteydenottolomakkeella, jonka löydät päävalikosta.

Virkattu matto on ekologinen vaihtoehto tyyliä ja laatua arvostavalle kodin sisustajalle. Tekstiiliteollisuuden ylijäämästä syntyvästä kuteesta huolella ja kestävästi tehty matto on sijoitus myös tulevaisuuteen luonnonvaroja tuhlaamatta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LUMI klassinen valkoinen virkattu matto 120 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *