Valikko Sulje

PORVOO virkattu matto jokimaiseman väreissä

149,00 

Miten olisi Porvoo lattiallasi? Virkattu matto Porvoon jokimaisemasta poimituissa väreissä luo tupatunnelmaa myös moderniin kotiin. Matossa yhdistyy suomalaisten perinteiden arvostus nykyaikaiseen toteutustapaan.

Porvoonjoesta tuttu vaalean ruskea väri hallitsee uniikin maton keskustaa. Vaalean ruskea kuvastaa myös vankkaa hirsirakentamista ja puun tuntua, joka on käsin kosketeltava vanhassa kaupungissa. Päävärinä on idyllisten rantamakasiinien punainen. Kivijalkojen vaalea harmaa ja kattoja ilmentävä tumma harmaa ovat keskeisiä värielementtejä nekin. Ainutlaatuinen design-matto on halkaisijaltaan 105 cm.

Maton materiaalina on ekopuuvilla, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Matolle suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla.

Matto virkataan käsityönä, joten läpimitta voi vaihdella +/- 2 cm ilmoitetusta.

1 varastossa

Porvoon läpi virtaava Porvoonjoki on kaupungin elämän keskipiste. Kaunis joenvarsi vanhassa kaupungissa on maalauksellinen. Sen tunnelma sopii ikuistettuna omaan nimikkomattoon. Siinä yhdistyy nykyaikainen toteutustapa ja vanhojen rakennusten tunnelma. Niinpä Porvoon jokimaiseman väreistä suunniteltu matto sopii erityisen hyvin suomalaiseen kotiin, jossa sovitellaan yhteen nykyaikainen elämäntapa ja perinteiden arvostaminen.

Kodikkuuden tuntu syntyy siitä, että omassa kodissa on jotain erityistä. Ehkä sinun kodissasi Se Jokin on Porvoo-matto?