Valikko Sulje

HAAVE punasävyinen virkattu design matto 105 cm

139,00 

Lähde lentoon mielikuvituksen siivin! Tämä upea, virkattu design matto tuo nostalgisen tuulahduksen kotiin. Väreissä kuvastuu muistojen mummola ja tuoksuvat apilaniityt. Uniikin maton väreinä ovat vaalean roosa, puna-apilan punainen ja luonnonvalkoinen. Ihanuus on halkaisijaltaan 105 cm.

Maton materiaalina on helppohoitoinen trikookude, joka on koostumukseltaan keskimäärin 90 % puuvillaa ja 10 % muita kuituja. Helppohoitoinen matto pestään konepesussa 40 asteessa. Maton suosittu malli on uniikki, eikä sitä muualta saa.

Vuosien kokemus on osoittanut, että matto säilyttää erittäin hyvin ryhtinsä useammankin pesun jälkeen. Malli on kestosuosikki, joka on herättänyt ihastusta vuosien ajan siellä, missä sitä on nähty.

1 varastossa

Unet, toiveet ja haaveet antavat aineksia nykyajan virkattuihin mattoihin. Fiksu kodin sisustaja ei hanki nopeasti päivittyvää pintamuotia vaan sisustusta ajatellaan aikaisempaa kestävämmin. Niinpä matoillakin saa olla Persoona. 🙂 Tämä ainutlaatuinen matto sopisi maskotiksi, joka siirtyy huoneesta toiseen ja kodista toiseen.

 

 

(33)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “HAAVE punasävyinen virkattu design matto 105 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *