Valikko Sulje

PISTAASI sammaleen vihreä virkattu matto 95 cm

119,00 

Sammaleisen vihreä virkattu matto tuo tullessaan raikkaan tuulahduksen kotiin. Väri sopii kauniisti kaikkiin vuodenaikoihin. Maton metsäisen pehmeä vihreä taipuu mukavasti monien sävyjen rinnalle. 

Matto on halkaisijaltaan 95 cm. Materiaalina on käytetty ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Materiaali on valmistettu langasta ontelokuteeksi ja värjätty Suomessa.

Yhden maton postitamme heti. Mikäli tilaat kerralla useamman, toimitusaika on 1-2 viikkoa. Matot valmistetaan käsityönä, joten mattojen läpimitta voi vaihdella +/- 2 cm ilmoitetusta. Mattoa saa tilattuna kokoon 160 cm asti. Yhteydenotto onnistuu kätevästi päävalikosta löytyvän yhteystiedot-sivun kautta.

Virkattu matto on käytännöllisyydessään vailla vertaa. Pehmeä sammaleen vihreä on monen värisuosikki, mutta jostain syystä sävyä on harvoin saatavilla. Nyt on. Lempeä vihreä raikastaa sisustusta ja sopii monien sävyjen kaveriksi. Klassinen malli puolestaan sopii luontevasti moneen sisustustyyliin.