Valikko Sulje

PILVI harmaa-valkoinen virkattu matto 90 cm

99,00 

Poutapilvet soutavat taivaalla vapaan huolettomina. Aurinkoinen sää on kirkas ja ihana, mutta toisinaan pilvisääkin rauhoittaa. Tämän virkatun maton myötä kumpuilevat pilvet levittäytyvät rauhallisina sinunkin kotiisi. Vaaleanharmaan ja puhtaanvalkoisen väriyhdistelmä sopii moneen sisutukseen.

Tämä näppärän kokoinen matto on halkaisijaltaan hieman alle 90 cm. Materiaalina on käytetty luonnonmukaista ekopuuvillaa. Matolle suositellaan hienopesua.

Maton suosittu malli on uniikki eikä sitä saa muualta. Mattoa saa tilattuna kokoon 150 cm asti. Yhteydenotto onnistuu kätevästi täällä.

Tämä virkattu designmatto on laadukas vaihtoehto tyyliä ja laatua arvostavalle kodin sisustajalle. Kierrätysmateriaalista tehty matto on myös ekologinen, sillä valmistusmateriaaliin ei ole tuhlattu uusia luonnonvaroja.

Materiaalina on käytetty luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei tarvitse erikseen värjätä vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PILVI harmaa-valkoinen virkattu matto 90 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *