Valikko Sulje

NAAVA virkattu matto suomalaisen metsän väreissä 120 cm

189,00 

Pehmeä sammal ja lehtikatto, naavatupsuja ja oravan raksutusta. Tuuli suhistaa haavan oksistoa ja huojuttaa heiniä. Kuuletko, kuinka metsä tulee luo? Tunnetko tuoksun?

Matoksi virkattuna laadukasta suomalaista käsityötä, jonka väreissä kuvastuu suomalaisen metsän värit. Maton väreinä on vihreän sävyjä, vaaleaa harmaata ja luonnonvalkoista. Ihanuus on halkaisijaltaan 120 cm.

Onnistuneesta väriyhdistelmästä syntyneen maton materiaalina on ekopuuvilla, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei tarvitse erikseen värjätä vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä. Matolle suositellaan hienopesua.

1 varastossa

Maymay Design osallistuu ilmastotalkoisiin virkkaamalla tekstiiliteollisuuden ylijäämästä ja kierrätysmateriaalista uniikkeja mattoja suomalaisiin koteihin. Ostamalla Maymay Designin käsin virkatun maton olet mukana talkoissa. Kodin sisustuksessa ekologinen vaihtoehto on aina perusteltu valinta.