Valikko Sulje

LAKRITSI klassinen musta virkattu matto 100 cm

119,00 

Mustaa herkkua. Maymayn klassinen musta virkattu matto sopii melkein tilaan kuin tilaan. Musta matto luo kaivattua kontrastia vaaleaankin sisustukseen. Toisaalta jos olet epätietoinen, minkä värin valitsisit, perus musta on hyvä vaihtoehto.

Tämä näppärän kokoinen kaunokainen on halkaisijaltaan n. 100 cm. Materiaalina on käytetty luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Matolle suositellaan hienopesua. Matto on kokonsa ja näkönsä puolesta sijoitettavissa hyvin monenlaiseen tilaan.

Maton suosittu malli on Maymayn oma eikä sitä saa muualta. Kestosuosikiksi yltänyt malli on herättänyt ihastusta vuosien ajan siellä, missä sitä on nähty.

Yhden maton postitamme heti. Mikäli tilaat kerralla useamman, toimitusaika on 1-2 viikkoa. Matot valmistetaan käsityönä, joten mattojen läpimitta voi vaihdella +/- 2 cm ilmoitetusta.

Maymayn valmistamien virkattujen mattojen suuri etu on siinä, että samaa mallia saa monessa koossa. Sarjaa on helppo täydentää tai päivittää muuttuvien tarpeiden mukaan. Saattaa käydä vaikkapa niin, että keskellä lattiaa oleva kookas matto kaipaisi kaverikseen pienempää ovensuuhun. Tämä onnistuu! Tarjolla olevien valmiiden mattojen lisäksi valmistamme tilauksesta juuri teille sopivan kokoisia. Eikä löydy naapurista samanlaista.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LAKRITSI klassinen musta virkattu matto 100 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *