Valikko Sulje

KAIVO harmaa-valkoinen virkattu matto 115 cm

149,00 

Aistilla ja ajatuksella suunniteltu harmaa-valkoinen matto on harmoninen mattovaihtoehto monenlaiseen kotiin. Kokonsa ja värinsä puolesta matto sopii moneen tilaan ja toisaalta monen tyyppiseen sisustukseen. Harmaan eri vaihtelevista sävyistä ja puhtaan valkoisesta sommiteltu pyöreä virkattu matto on halkaisijaltaan 115 cm. Maton materiaalina on helppohoitoinen puuvillainen trikookude, joka on koostumukseltaan 90 % puuvillaa ja 10 % muita kuituja. Matto pestään konepesussa 40 asteessa.

Maton klassisen hillitty tyyli kestää aikaa. Malli ei ole liian hallitseva vaan sopeutuu elegantisti ympäristöönsä. Näkymään ei kyllästy, ja matto jaksaa ilahduttaa aina uudestaan.

1 varastossa

Tämä virkattu design matto on aistikkuutta ja yksilöllisyyttä arvostavalle kodin sisustajalle. Laadukkaasti kierrätysmateriaalista tehty matto on luontoystävällinen vaihtoehto. Tekstiiliteollisuuden ylijäämämateriaalista virkattu tuote on sijoitus, joka ei lainaa luonnonvaroja huomiselta.

Helppohoitoinen trikoomatto vaatii vain tavallisen konepesun kotona ja kevyen suoristelun. Siten matto sopii hyvin sellaiseenkin paikkaan, jossa matto likaantuu nopeasti.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KAIVO harmaa-valkoinen virkattu matto 115 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *