Valikko Sulje


SAVU klassinen vaalean harmaa virkattu matto 100 cm

109,00 

Tuttu klassikko vaalean harmaana vaihtoehtona. Pyöreä virkattu matto on sävyltään kaunis vaalea harmaa. Värinsä puolesta matto on jokapaikan höylä, jolle löytyy paikka kodissa melkein tilassa kuin tilassa. Vaalea harmaa on perusteltu valinta silloinkin, kun valkoinen matto tuntuu liian aran puhtoiselta mutta haluaa kuitenkin säilyttää vaalean ilmeen sisustuksessa.

Näppärän kokoinen matto on halkaisijaltaan 100 cm. Materiaalina on käytetty luonnonmukaista eko ontelokudetta. Matolle suositellaan hienopesua.

Maton suosittu malli on uniikki eikä sitä saa muualta. Mattoa saa tilattuna kokoon 150 cm asti. Yhteydenotto onnistuu kätevästi täällä.

1 varastossa

Vaaleanharmaa virkattu matto on elegantti vaihtoehto tyyliä ja laatua arvostavalle kodin sisustajalle.

Valmistusmateriaalina on käytetty luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei tarvitse erikseen värjätä vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SAVU klassinen vaalean harmaa virkattu matto 100 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *