Valikko Sulje

VOIKUKKA klassinen keltainen virkattu matto 95 cm

115,00 

Kirkas keltainen ilahduttaa kodissa ympäri vuoden. Erityisen ajankohtainen se on syksyisin ja taas jälleen kevään tullen. Keltainen matto on hymyilyttävä väriläiskä, joka sopii kodissa melkein mihin tahansa tilaan.

Virkistävän keltainen virkattu matto on halkaisijaltaan 95 cm. Materiaalina on käytetty luonnonmukaista ekopuuvillaa, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita värjätä erikseen, sillä värit ovat jo valmiina raaka-aineena käytetyssä kierrätyskuidussa.

Ekopuuvillasta valmistetulle matolle suositellaan hienopesua. Matto on suomalaista käsityötä.

Mikäli haluaisit suuremman maton, otahan yhteyttä! Suunnitellaan yhdessä juuri sinun kotiisi sopivan kokoinen matto. 😊

1 varastossa

Kirkas keltainen ilahduttaa kodissa ympäri vuoden. Erityisen ajankohtainen se on syksyisin ja taas jälleen kevään tullen. Iloisen keltainen voikukka on suunnittelultaan klassisen hillitty, joten tyyli kestää aikaa. Mattomalli ei ole liian hallitseva vaan sopeutuu elegantisti ympäristöönsä. Näkymään ei kyllästy, ja matto jaksaa ilahduttaa aina uudestaan.