Valikko Sulje

HIEKKA beige klassinen virkattu matto 120 cm

189,00 

Ihana hiekan värinen pyöreä virkattu matto, joka on halkaisijaltaan reilu 120 cm. Pehmeän neutraali väri on mutkaton valinta paikkaan, jossa kaivataan kotoisen kivaa mattoratkaisua. Beige matto luo lämmintä puun tuntua esimerkiksi valkoisten kalusteiden kaverina. Lämmin beige matto sopii monien materiaalien rinnalle ja erilaisiin sisustustyyleihin.

Materiaalina on käytetty luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusmateriaali on ekologista myös sikäli, että kuteita ei värjätä erikseen vaan värit tulevat luonnostaan niiden  kangastilkkujen mukana, joista uusiomateriaali valmistetaan.

Maton suosittu malli on uniikki eikä sitä saa muualta. Mattoa saa tilattuna kokoon 150 cm asti. Yhteydenotto onnistuu kätevästi päävalikosta löytyvän yhteystiedot-sivun kautta.

1 varastossa

Klassinen mattomallimme on lippulaiva mallistossamme. Suunnittelun klassisen hillitty tyyli kestää aikaa. Mattomalli ei ole liian hallitseva vaan sopeutuu elegantisti ympäristöönsä. Näkymään ei kyllästy, ja matto jaksaa ilahduttaa aina uudestaan.

Mattoa saa tilattuna myös toivekoossa. Ota rohkeasti yhteyttä yhteystiedot-lomakkeen kautta! Vastaamme aina pian. 🙂