Valikko Sulje


HIEKKA beige klassinen virkattu matto 115 cm

169,00 

Ihana hiekan värinen pyöreä virkattu matto, joka on halkaisijaltaan 115-120 cm. Pehmeän neutraali väri on mutkaton valinta paikkaan, jossa kaivataan kotoisen kivaa mattoratkaisua. Beige matto tuo lämmintä puun tuntua esimerkiksi valkoisten kalusteiden kaverina. Lämmin beige matto sopii monien materiaalien rinnalle ja erilaisiin sisustustyyleihin.

Materiaalina on käytetty luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusmateriaali on ekologista myös sikäli, että kuteita ei värjätä erikseen vaan värit tulevat luonnostaan niiden  kangastilkkujen mukana, joista uusiomateriaali valmistetaan.

Maton suosittu malli on uniikki eikä sitä saa muualta. Mattoa saa tilattuna kokoon 150 cm asti. Yhteydenotto onnistuu kätevästi päävalikosta löytyvän yhteystiedot-sivun kautta.

1 varastossa

Klassinen mattomallimme on lippulaiva mallistossamme. Suunnittelun klassisen hillitty tyyli kestää aikaa. Mattomalli ei ole liian hallitseva vaan sopeutuu elegantisti ympäristöönsä. Näkymään ei kyllästy, ja matto jaksaa ilahduttaa aina uudestaan.

Mattoa saa tilattuna myös toivekoossa. Ota rohkeasti yhteyttä yhteystiedot-lomakkeen kautta! Vastaamme aina pian. 🙂

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “HIEKKA beige klassinen virkattu matto 115 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.