Valikko Sulje

LUMI klassinen valkoinen virkattu matto 130 cm

219,00 

Klassikko. Kaunis puhtaan valkoinen pyöreä virkattu matto. Valkoinen ei juuri ylistystä kaipaa. Valkoinen nyt vain on – valkoinen.

Maltillisen reilun kokoinen vitivalkoinen matto on halkaisijaltaan 130 cm. Materiaalina on käytetty luonnonmukaista ekopuuvillaa, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Matolle suositellaan hienopesua.

Maton klassisen hillitty tyyli kestää aikaa. Malli ei ole liian hallitseva vaan sopeutuu elegantisti ympäristöön. Näkymään ei kyllästy, ja matto jaksaa ilahduttaa aina uudestaan.

1 varastossa

Maymayn malliston eniten myydyin matto. Valkoiset matot ovat suosituimpia verkkokauppamme vaihtoehtoja, joten kannattaa tarttua nopeasti tilaisuuteen.

Monenlaisia mattoratkaisuja teemme myös tilauksesta. Jos et löydä itsellesi sopivaa valmista vaihtoehtoa, ota meihin yhteyttä! 🙂 Yhteydenotto onnistuu kätevästi yhteydenottolomakkeella, jonka löydät päävalikosta.

Virkattu matto on ekologinen vaihtoehto tyyliä ja laatua arvostavalle kodin sisustajalle. Tekstiiliteollisuuden ylijäämästä syntyvästä kuteesta huolella ja kestävästi tehty matto on sijoitus myös tulevaisuuteen luonnonvaroja tuhlaamatta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LUMI klassinen valkoinen virkattu matto 130 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *