Valikko Sulje

JÄKÄLÄ vaalean vihreä virkattu matto 100 cm

119,00 

Aistikas vaaleanvihreä virkattu matto tuo tullessaan raikkaan tuulahduksen kotiin. Vaalea vihreä sopii vaaleaan ympäristöön tuomaan raikkautta. Väri sopii kauniisti kaikkiin vuodenaikoihin. Pehmeä vihreä taipuu monien sävyjen rinnalle. 

Matto on halkaisijaltaan 100 cm. Materiaalina on käytetty ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Matolle suositellaan hienopesua 30 asteessa.

Yhden maton postitamme heti. Mikäli tilaat kerralla useamman, toimitusaika on 1-2 viikkoa. Matot valmistetaan käsityönä, joten mattojen läpimitta voi vaihdella +/- 2 cm ilmoitetusta. Mattoa saa tilattuna kokoon 160 cm asti. Yhteydenotto onnistuu kätevästi päävalikosta löytyvän yhteystiedot-sivun kautta.

Virkattu matto on käytännöllisyydessään vailla vertaa. Vaalean vihreä on monen värisuosikki, mutta jostain syystä sävyä on harvoin saatavilla. Nyt on. Lempeä vihreä raikastaa sisustusta ja sopii monien sävyjen kaveriksi. Klassinen malli puolestaan sopii luontevasti moneen sisustustyyliin.