Valikko Sulje

LAKRITSI klassinen musta virkattu matto 80 cm

89,00 

Musta matto luo mukavaa kontrastia vaaleaankin sisustukseen. Toisaalta jos olet epätietoinen, minkä värin valitsisit, perus musta on hyvä vaihtoehto. Kokonsa puolesta matto sopii vaikkapa oven edustalle. Tämä koko on hyvä myös sängyn viereen, kylpyhuoneeseen tai vessaan. Käytävälle sopisi nätisti kaksi pientä mattoa rinnakkain.

Näppärän kokoinen kaunokainen on halkaisijaltaan 80 cm. Materiaalina on käytetty luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Matolle suositellaan hienopesua.

Maton suosittu malli on Maymayn oma eikä sitä saa muualta. Kestosuosikiksi yltänyt malli on herättänyt ihastusta vuosien ajan siellä, missä sitä on nähty.

Yhden maton postitamme heti. Mikäli tilaat kerralla useamman, toimitusaika on 1-2 viikkoa. Matot valmistetaan käsityönä, joten mattojen läpimitta voi vaihdella +/- 2 cm ilmoitetusta.

Maton suosittu malli on uniikki, eikä sitä saa muualta. Virkattu matto on helppohoitoinen, sillä matto voidaan helposti pestä kotikoneessa.

Maymay maton klassisen hillitty tyyli kestää aikaa. Mattomalli ei hallitse liikaa vaan sopeutuu elegantisti ympäristöön. Näkymään ei kyllästy, ja matto jaksaa ilahduttaa aina uudestaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LAKRITSI klassinen musta virkattu matto 80 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *