Valikko Sulje

TERÄS klassinen tumman harmaa virkattu matto 105 cm

119,00 

Tuttu klassikko tumman harmaana vaihtoehtona. Pyöreä virkattu matto on sävyltään kaunis tumma harmaa. Värinsä puolesta matto on jokapaikan höylä, jolle löytyy paikka kodissa melkein tilassa kuin tilassa. Neutraali tumma harmaa luo mukavaa kontrastia vaaleaankin sisustukseen. Toisaalta tumma harmaa on käytännöllinen värivaihtoehto paikkaan, jossa vaalea tuntuu liian aralta.

Näppärän kokoinen matto on halkaisijaltaan 105 cm. Olemukseltaan matto on napakka ja tukeva – oikea kunnon matto! Ei pyöri jaloissa eikä rullaudu. Maton materiaalina on helppohoitoinen puuvillainen trikookude. Kude on laadukas ja tasainen. Väri on kaunis tumma harmaa. Matto pestään konepesussa 40 asteessa.

1 varastossa

Tummanharmaa virkattu matto on elegantti vaihtoehto tyyliä ja laatua arvostavalle kodin sisustajalle. Kaupassa on valmiina useita eri kokovaihtoehtoja. Mikäli niistä ei löydy valmiina sopivaa, mattoa saa tilattuna kokoon 150 cm asti. Yhteydenotto onnistuu kätevästi täällä.

Valmistusmateriaalina on käytetty luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei tarvitse erikseen värjätä vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TERÄS klassinen tumman harmaa virkattu matto 105 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *