Valikko Sulje

SAVU klassinen vaalean harmaa virkattu matto 60 cm

69,00 

Pieni pyöreä virkattu vaaleanharmaa matto, joka on sopiva kooltaan esimerkiksi pieneen vessaan. Suomessa käsin virkattu pikkumatto on sievä sisustuselementti myös vessassa, jossa asioidaan päivän aikana useita kertoja. Vaalean harmaa väri on sävyltään kaunis. Neutraali väri monenlaiseen kotiin ja sisustustyyliin. 

Näppärän kokoinen matto on halkaisijaltaan 60 cm. Matot virkataan käsityönä, joten läpimitta voi vaihdella +/- 2 cm ilmoitetusta. Materiaalina on käytetty luonnonmukaista eko ontelokudetta. Matolle suositellaan hienopesua.

1-2 mattoa toimitamme heti. Tätä suuremman tilauserän toimitus kestää 1-2 viikkoa. Mattoa saa tilattuna kokoon 150 cm asti. Yhteydenotto onnistuu kätevästi täällä.

Vaaleanharmaa virkattu matto on elegantti vaihtoehto tyyliä ja laatua arvostavalle kodin sisustajalle.

Valmistusmateriaalina on käytetty luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei tarvitse erikseen värjätä vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SAVU klassinen vaalean harmaa virkattu matto 60 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *