Valikko Sulje

NUPPU jäätelövärinen virkattu design matto 115 cm

179,00 

Tämä herkullisen nätti virkattu matto tuo tullessaan kesän ja lämmön. Sen jäätelövärejä ihastellessa jäätelön maun voi melkein maistaa. Matto tuo hymyn huulille pelkällä olemassaolollaan. Eikä se ole pelkkää silmänruokaa. Matto on pehmoinen, ja paljain jaloin sillä astelu on ihanaa.

Uniikin design-maton väreinä ovat beige, pinkkiin taittuva vaaleanpunainen ja luonnonvalkoinen. Ihanuus on halkaisijaltaan n. 115 cm.

Materiaalina on käytetty luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei tarvitse erikseen värjätä vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä. Maton suosittu malli on uniikki, eikä sitä muualta saa.

1 varastossa

Uneet, toiveet ja haaveet antavat aineksia nykyajan virkattuihin mattoihin. Fiksu kodin sisustaja ei hanki nopeasti päivittyvää pintamuotia vaan sisustusta ajatellaan aikaisempaa kestävämmin. Niinpä matoillakin saa olla Persoona. 🙂 Tämä ainutlaatuinen matto sopisi maskotiksi, joka siirtyy huoneesta toiseen ja kodista toiseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “NUPPU jäätelövärinen virkattu design matto 115 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *