Valikko Sulje

MELUKYLÄ raikkaan yksilöllinen virkattu design matto 120 cm

179,00 

Ryppyotsat piiloon! Tämä persoonallisen kaunis, virkattu design matto tuo raikkaan tuulahdukseen kotiin, jossa ei turhia pingoteta. Uniikin maton väreinä ovat raikkaan punaiset sävyt, valkoinen ja vaalea sininen. Ihanuus on halkaisijaltaan 120 cm.

Maton materiaalina on helppohoitoinen puuvilla trikookude. Matto pestään konepesussa 40 asteessa. Maton suosittu malli on uniikki, eikä sitä muualta saa.

Vuosien kokemus on osoittanut, että matto säilyttää erittäin hyvin ryhtinsä useammankin pesun jälkeen. Malli on kestosuosikki, joka on herättänyt ihastusta vuosien ajan siellä, missä sitä on nähty.

Rennon reilua, värien hehkua, iloa. Värikäs virkattu matto tuo väreillään arjen keskelle kaikkea sitä, mistä usein vain uneksitaan. Kannattaa kokeilla väriterapian vaikutusta! Oiva tapa kotoiseen terveyskokeiluun on pehmeä käsin virkattu matto.

Virkatut matot ovat yleisesti ottaen helppoja huoltaa ja kätevästi kotona pestäviä. Kuteiden päät on ommeltu käsin kiinni ja matoissa on napakat reunat. Laadukas työnjälki mahdollistaa huolettoman käytön vuodesta toiseen.