Valikko Sulje

LAKRITSI klassinen musta virkattu matto 130 cm

199,00 

Käytännöllinen mutta tyylikäs musta pyöreä virkattu matto. Maltillisen kookas matto on halkaisijaltaan 130 cm. Maton suosittu malli on uniikki, eikä sitä saa muualta.

Maton materiaalina on helppohoitoinen trikookude, joka on koostumukseltaan lähes täysin pölyämätöntä 100 % polyesteria. Matto pestään konepesussa 40 asteessa. Matto on kokonsa ja näkönsä puolesta sijoitettavissa hyvin monenlaiseen tilaan.

Matossa käytetty kude on tekstiiliteollisuuden ylijäämätuotantoa. Virkkaamalla mattoja osallistumme hiilijalanjäljen pienentämiseen. Käytämme materiaalia, joka on jo tuotettu maailmaan. Meitä varten ei tarvitse valmistaa mitään uutta.

1 varastossa

Maymayn klassisen hillitty malli kestää aikaa. Se ei hallitse liikaa vaan sopeutuu elegantisti ympäristöönsä. Näkymään ei kyllästy, ja matto jaksaa ilahduttaa aina uudestaan.

Vuosien kokemus on osoittanut, että matto säilyttää erittäin hyvin ryhtinsä useammankin pesun jälkeen. Malli on kestosuosikki, joka on herättänyt ihastusta vuosien ajan siellä, missä sitä on nähty.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LAKRITSI klassinen musta virkattu matto 130 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *