Valikko Sulje

MUISTO tumman roosa pyöreä virkattu matto

105,00 

Tumma roosa tuo kaivatun romanttisen säväyksen sisustukseen. Punertavat sävyt luovat pehmeää ja tunnelmallista ilmapiiriä. Toisaalta tumma roosa on helposti sopeutuva värisävy monenlaiseen sisustukseen. Roosa sopii puun väriin, vaaleisiin pintoihin, tummaan taustaan… mihin vielä. 

Tumman roosa pyöreä virkattu matto sopii monenlaiseen kotiin ja erilaisiin huoneisiin. Saatavana on eri kokoja. Jos valmiit kokovaihtoehdot eivät riitä, suunnitellaan juuri teille sopiva. Maton materiaalina on ekopuuvilla, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Ontelokuteille suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla.

Maymayn oma mattomalli on monin tavoin aikaa kestävä. Muotokieli on ajatonta ja muodeista riippumatonta. Vähäeleisyydessään malli sopeutuu eri sisustustyyleihin. Huolellinen ja laadukas työnjälki puolestaan takaa sen, että matto säilyy hyvänä pesusta toiseen. Ekologiset materiaalivalinnat ja työtavat ovat luontoarvoja kunnioittavia. Tässä suhteessa ajattelemme, että vain paras on kyllin hyvää.

Matot virkataan ekopuuvillaisesta kuteesta, jonka valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei värjätä erikseen vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä.

Koko

95 cm, 125 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MUISTO tumman roosa pyöreä virkattu matto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *