Valikko Sulje

MERI turkoosi pyöreä virkattu matto 95 cm

105,00 

Raikas turkoosi virkattu matto heijastaa säihkyvän meren sävyjä jossain kaukana. Ja onhan se piristävä! Turkoosi on myös eräässä kyselyssä esille tullut toiveväri, joten nyt on turkoosi matto tässä ostettavissa. 🙂

Uniikin maton värinä on raikas sinisen turkoosi. Ihanuus on halkaisijaltaan 95 cm. Maton materiaalina on ekopuuvilla, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Ontelokuteille suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla.

Tämä mattomalli on riittävän napakka pysyäkseen lattialla hyväryhtisenä. Se ei kiepu eikä kurttuile. Malli on tuotesuunnittelultaan aikaa kestävä kestosuosikki, joka on herättänyt ihastusta vuosien ajan siellä, missä sitä on nähty.

1 varastossa

Valitsemalla Maymayn virkatun maton kotiisi varmistat sen, ettei kotisi lattialla lepää lapsityönä valmistettu, ympäristöä kuluttavasta materiaalista tehty eikä kertakäyttöinen sisustustekstiili. Jokainen matto on tehty kestävästi, aikaa ja vaivaa säästämättä. Myös mallisuunnittelussa on paneuduttu siihen, että tuote kestää aikaa. Niinpä sitä uskaltaa olla aika varma siitä, että mattoa katselee mielellään vuodesta oman kodin lattialla.