Valikko Sulje

KARELIA turkoosi-vihreä pyöreä virkattu matto 120 cm

219,00 

Karjalan koivikoille ja laulujen kotimaalle omistettu virkattu matto vihreän ja turkoosin sävyissä. Muistojen Karjalassa koivut kuiskivat – siitä vihreys. Laulujen kunnailla karjalaiset sävelet helisevät koskina – siitä siniturkoosi sävy. Vaalea ruskea heijastaa soita ja vesistöjen väriä. Luonnonvalkoinen kuvastaa ilmaa, jota vaarojen varsilla mahtuu hengittelemään.

Koivunvihreä ja raikas turkoosi yhdistyneenä luonnonvalkoiseen ja vaaleaan ruskeaan luovat raikkaasta matosta houkuttelevan kokonaisuuden. Matto on halkaisijaltaan 120 cm.

Materiaalina on käytetty luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Matolle suositellaan hienopesua.

1 varastossa

”Suloisessa Suomessamme oisko maata armaampaa, kuin on kaunis Karjalamme, laulun laaja kotimaa! Lauluna sen kosket kuohuu, järven aallot loiskuaa, säveleitä salot huokuu, ikihongat humajaa.” P.J. Hannikainen

Muistojen Karjalaa ilmentävässä matossa kuvastuu koivujen vihreä, lauluja symboloiva siniturkoosi, ilmaa ja tilaa heijasteleva luonnonvalkoinen sekä soiden ja vesistöjen väriä ilmentävä vaalea ruskea. Ainutlaatuisen design-maton runkona on suosittu Lumi-malli. Maymayn omaa, ainutlaatuista kuosia ei saa muualta. Kestosuosikiksi yltänyt malli on herättänyt ihastusta vuosien ajan siellä, missä sitä on nähty.