Valikko Sulje

HELSINKI virkattu matto tuomiokirkon väreissä

225,00 

Helsinki kuvastuu tuomiokirkon väreissä tähän mattoon ikuistettuna. Kaunis valkoseinäinen kirkko on keskeinen monumentti pääkaupungissamme. Pelkästään sen portaat ovat toimineet vuosikymmenien ajan monien merkkitapausten keskuksena. Kirkossa on aikojen saatossa ollut laaja kirjo suurta huomiota saaneita tilaisuuksia ja siellä on vietetty yksityisiä juhlia kuten häitä ja hautajaisia.

Tässä design-matossa Helsingin tunnelma toistuu kodissasi ainutlaatuisella tavalla. Uniikin maton väreinä ovat suurkirkon katosta tuttu vihreä, seinien hohtava valkoinen ja kiviportaiden beige. Ainutlaatuinen design-matto on halkaisijaltaan hieman alle 120 cm.

Maton materiaalina on ekopuuvilla, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Ontelokuteille suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla.

Tämä mattomalli on riittävän napakka pysyäkseen lattialla hyväryhtisenä. Se ei kiepu eikä kurttuile. Malli on tuotesuunnittelultaan aikaa kestävä kestosuosikki, joka on herättänyt ihastusta vuosien ajan siellä, missä sitä on nähty.

1 varastossa

Helsingin tunnelma tulee kotiin Maymayn virkatun designmaton myötä. Ehkä sinut on vihitty pääkaupungin suurkirkossa? Tai pääkaupunkiseudulla asuvana henkilönä tuomiokirkko tuntuu muuten vain kotikirkoltasi? Ainutlaatuinen Helsingin keskustan säteily säilyy muistoissasi vuodesta toiseen, kun katselet sitä virkattuna mattona oman kotisi lattialla.