Valikko Sulje

VANILJA luonnonvalkoinen klassinen virkattu matto 60 cm

69,00 

Uutuus! Nyt saatavana luonnonvalkoinen pieni pyöreä virkattu matto. Kaunotar on halkaisijaltaan 60 cm. Matto sopii erityisen hyvin pieneen vessaan ja muuhun pikku soppeen ilmettä antamaan. Jos esimerkiksi kaipaat mattoa rintamamiestalon vessaan, tämä koko on juuri sopiva. Puuvillainen matto on ihanan pehmoinen myös paljaiden varpaiden alla.

Materiaalina on käytetty luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Matolle suositellaan hienopesua.

Yhden maton postitamme heti. Mikäli tilaat kerralla useamman, toimitusaika on 1-2 viikkoa. Matot virkataan käsityönä, joten mattojen läpimitta voi vaihdella +/- 2 cm ilmoitetusta.

On onni löytää Vanilja virkattu matto, kun haluaa sisustaa romanttisesti. Luonnon vaalea väri taipuu kauniisti muiden sävyjen rinnalle ja luo pehmeän taustan sisustukseen.

Luonnonvalkoinen on kiitollinen värisävy, joka taipuu monenlaiseen sisustukseen. Eräs tärkeä luonnonvalkoisen etu on se, että ympäristö on hyvä sellaisenaan. Luonnonvalkoinen tekstiili soluttautuu vanhan sekaan luontevasti. Ei esimerkiksi tunnu siltä, että seinät ja katto on maalattava välittömästi…

Vanilja-maton klassisen hillitty tyyli kestää aikaa. Mattomalli ei ole liian hallitseva vaan sopeutuu elegantisti ympäristöön. Näkymään ei kyllästy, ja matto jaksaa ilahduttaa aina uudestaan.