Valikko Sulje

TYKKY pyöreä virkattu juuttimatto

79,00 149,00 

Laadukas pyöreä virkattu juuttimatto on elegantti yksityiskohta sisustuksessa. Luonnollinen väri sopii kauniisti eri sävyjen rinnalle. Käsin virkattu juuttimatto on rakenteeltaan tiivis, joten se ei murene eikä hajoa liitoksistaan. Rouhean kauniista juuttimatosta on valittavana eri kokovaihtoehtoja.

Matto on kaksipuolinen eli molempia puolia voidaan käyttää. Kumpikin puoli on hieman eri oloinen. Maton materiaalina on helppohoitoinen ja luontoystävällinen juutti. Luonnonmateriaalina juutti on luonnostaan likaa hylkivä, joten pesuväli on pitkä. Matto pestään laimeassa pesuliuoksessa 30 asteessa käsin.

Mikäli valmiista vaihtoehdoista ei löydy sopivaa kokoa, ota yhteyttä yhteystietolomakkeen kautta. 🙂

Tämän juuttimaton suunnittelussa on ammennettu vaikutelmia pohjoismaisesta talvisesta luonnosta. Puihin ja pensaisiin kerrostuva lumi kutoutuu tiiviisti yhteen niin, ettei kaukaa erota kuin häikäisevää valkoista. Läheltä voi ihailla luonnon taitavaa kykyä muovata sattumanvaraisia veistoksia lumesta ja jäästä. Kuinka puut, pensaat ja maankamara kutoutuvat saumattomasti yhteen.

Juuttimaton olemuksessa on jotain samaa. Kaukaa aistii harmonisen värin ja kokonaisuuden, mutta läheltä katsoen huomaa pinnassa eloa. Silmukat kerrostuvat eri lailla luoden kiinnostavan struktuurin. Hoksaava katsoja löytää paljon ihmeteltävää.

Koko

60 cm, 70 cm, 85 cm, 100 cm, 105 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TYKKY pyöreä virkattu juuttimatto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *