Valikko Sulje

TUULI virkattu matto sinisen sävyissä 90 cm

99,00 

Upea ja uniikki virkattu matto, jonka väreinä ovat suomalaisten rakastamat raikkaat sinisen sävyt sekä valkoinen. Vitivalkoinen kahden eri sinisen rinnalla viimeistelee ilmavan lopputuloksen. Näppärän kokoinen kaunokainen on halkaisijaltaan 90 cm. Tasainen matto on ryhdikäs ja pysyy hyvin paikallaan.

Maton materiaalina on ekopuuvilla, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Ontelokuteille suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla.

1 varastossa

Maymayn oma mattomalli on monin tavoin aikaa kestävä. Muotokieli on ajatonta ja muodeista riippumatonta. Vähäeleisyydessään malli sopeutuu eri sisustustyyleihin. Huolellinen ja laadukas työnjälki puolestaan takaa sen, että matto säilyy hyvänä pesusta toiseen. Ekologiset materiaalivalinnat ja työtavat ovat luontoarvoja kunnioittavia. Tässä suhteessa ajattelemme, että vain paras on kyllin hyvää.

Maton valmistuksessa käytetyn ekopuuvillaisen kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei värjätä erikseen vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TUULI virkattu matto sinisen sävyissä 90 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *