Valikko Sulje

TERÄS klassinen tumman harmaa virkattu matto 80 cm

89,00 

Tuttu klassikko tumman harmaana vaihtoehtona. Pyöreä virkattu matto on sävyltään kaunis tumma harmaa. Tumma harmaa on käytännöllinen värivaihtoehto paikkaan, jossa vaalea tuntuu liian aralta.

Näppärän kokoinen matto on halkaisijaltaan 80 cm. Kokonsa puolesta matto sopii mukavasti vessaan, kylpyhuoneeseen, vuoteen viereen tai välieteiseen. Matto sopii kivasti isompien mattojen kaveriksi. Eri kokoiset matot luovat yhdessä kiinnostavan kokonaisuuden.

Materiaalina on käytetty luonnonmukaista ekopuuvillaa, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Matolle suositellaan hienopesua.

Yhden maton postitamme heti. Mikäli tilaat kerralla useamman, toimitusaika on 1-2 viikkoa. Matot virkataan käsityönä, joten mattojen läpimitta voi vaihdella +/- 2 cm ilmoitetusta.

Tummanharmaa virkattu matto on elegantti vaihtoehto tyyliä ja laatua arvostavalle kodin sisustajalle. Kaupassa on valmiina useita eri kokovaihtoehtoja. Mikäli niistä ei löydy valmiina sopivaa, mattoa saa tilattuna kokoon 160 cm asti. Yhteydenotto onnistuu kätevästi täällä.

Valmistusmateriaalina on käytetty luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei tarvitse erikseen värjätä vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä.