Valikko Sulje

TERÄS klassinen tumman harmaa virkattu matto 150 cm

329,00 

UUSI mattokoko Teräs-perheeseen! Upea tummanharmaa virkattu matto loihtii näyttävyyttä sisustukseen kerta heitolla. Tuttu klassinen pyöreä virkattu matto on sävyltään kaunis tumma harmaa. Tummanharmaa matto on ihanteellinen valinta paikkaan, jossa kuljetaan paljon. 

Maltillisen kookas matto on halkaisijaltaan 150 cm. Materiaalina on käytetty luonnonmukaista eko ontelokudetta. Matolle suositellaan hienopesua. Matto on kokonsa puolesta helppo huoltaa. Mikäli näyttää siltä, että isossa tilassa yksi matto ei riitä peittämään lattiapintaa riittävästi, valitse näppärä pikkumatto kaveriksi rinnalle!

Matot virkataan käsityönä, joten läpimitta voi vaihdella +/- 2 cm.

Käsin tehty matto on laatuvalinta, joka kestää aikaa ja sesonkien vaihtelua. Se näyttää hyvältä kuukaudesta ja vuodesta toiseen. Isosti tykätty Teräs-matto on löytänyt paikkansa jo monesta suomalaisesta kodista. Kohta myös sinun! 🤗

1 varastossa

Tummanharmaa virkattu matto on elegantti vaihtoehto tyyliä ja laatua arvostavalle kodin sisustajalle. Kaupassa on valmiina useita eri kokovaihtoehtoja. Mikäli niistä ei löydy valmiina sopivaa, mattoa saa tilattuna kokoon 180 cm asti. Yhteydenotto onnistuu kätevästi täällä.

Valmistusmateriaalina on käytetty luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei tarvitse erikseen värjätä vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä.

Käsin tehty matto on laatuvalinta, joka kestää aikaa ja sesonkien vaihtelua. Se näyttää hyvältä kuukaudesta toiseen eikä tarvitse jatkuvaa huoltoa vaaleiden tapaan.