Valikko Sulje

RUSKA keltaisen ja beigen sävyinen virkattu matto 105 cm

139,00 

Ruskan sävyinen virkattu matto tuo syystunnelman kotiin pehmoisen kauniilla tavalla. Suloinen pyöreä virkattu matto on halkaisijaltaan 105 cm. Raikas keltainen, luonnonvalkoinen, leijonankeltainen ja beige luovat yhdessä pehmeän värikokonaisuuden. Matto löytää paikkansa monenlaisista kodeista ja sopii erilaisiin sisustustyyleihin. Piristävät värit virkistävät sisustusta ja sopivat suomalaiseen kotiin kaikkina vuodenaikoina.

Materiaalina on käytetty luonnonmukaista ekopuuvillaa, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei tarvitse erikseen värjätä vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä. Ekopuuvillasta valmistetulle matolle suositellaan hienopesua.

Matot valmistetaan käsityönä, joten mattojen läpimitta voi vaihdella +/- 2 cm ilmoitetusta.

1 varastossa

Syksy saapuu kaupunkiin, ja syyssävyihin väritetyn maton mukana se saapuu kotiinkin. Ruska on suunnittelultaan klassisen hillitty, joten tyyli kestää aikaa. Mattomalli ei ole liian hallitseva vaan sopeutuu elegantisti ympäristöönsä. Näkymään ei kyllästy, ja matto jaksaa ilahduttaa aina uudestaan.