Valikko Sulje

POLKKA pinkkiraidallinen pyöreä virkattu matto 110 cm

159,00 

Pinkkiraidallinen matto sai nimekseen Polkka. 🩷 Nimikilpailussa matolle ehdotettiin valtavasti erilaisia nimiä, ja paras tuli valituksi. Mikäli nimiehdotusten tulva enteilee maton menestystä, Polkasta on tulossa uusi suosikki.

Kaunis kuin kukka. Pinkkiraidallinen virkattu matto huokuu elinvoimaa ja dynaamisuutta. Se luo pirteillä väreillään energiaa ympärilleen, mikä on tervetullutta useassakin tilassa. Parhaimmillaan matto olisi vaaleassa ympäristössä. Polkka olisi varsinainen ilopilkku keittiössä, lastenhuoneessa, makuuhuoneessa – tai mihin ikinä keksitkin sen sijoittaa.

Virkatun maton väreinä ovat voimakas pinkki ja vaaleanpunainen. Matto on halkaisijaltaan hieman alle 110 cm. (Tarkka mitta 107-108 cm) Materiaalina on käytetty luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Matolle suositellaan hienopesua.

1 varastossa

Valikoimaan on toivottu pinkkiä, ja nyt sitä taas saa. Pinkin ja vaaleanpunaisen yhdistelmästä syntyi Polkka. Ainutlaatuisen design-maton runkona on suosittu Lumi-malli. Maymayn omaa, ainutlaatuista kuosia ei saa muualta. Kestosuosikiksi yltänyt malli on herättänyt ihastusta vuosien ajan siellä, missä sitä on nähty.