Valikko Sulje


PELLAVA harmaan beige virkattu matto 100 cm

109,00 

Ihastuttava harmaan beige pyöreä virkattu matto, joka on halkaisijaltaan 100 cm. Pehmeän neutraali väritys takaa sen, että matto löytää paikkansa monenlaisista kodeista ja sopii erilaisiin sisustustyyleihin.

Materiaalina on käytetty luonnonmukaista ekopuuvillaa, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei värjätä erikseen vaan kuteen väri muodostuu luontaisesti valmistuksessa käytettyjen kangastilkkujen väreistä.

Maton suosittu malli on uniikki eikä sitä saa muualta. Mattoa saa tilattuna kokoon 150 cm asti. Yhteydenotto onnistuu kätevästi päävalikosta löytyvän yhteystiedot-sivun kautta.

1 varastossa

Maymayn klassikkomalliston virkatut matot taipuvat eri vuodenaikoihin ja sisustustyyleihin. Tyyliltään ajattomina ne kestävät aikaa monella tapaa. Ajattomuus ja kestävyys luovatkin hyvät mahdollisuudet vastuulliselle kuluttamiselle: tuotteiden pitkäikäiselle käytölle.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PELLAVA harmaan beige virkattu matto 100 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *