Valikko Sulje

PÄHKINÄ tumman ruskea virkattu matto 100 cm

109,00 

Ihastuttava tummanruskea pyöreä virkattu matto halkaisijaltaan 100 cm. Uusi trendiväri tumma ruskea on pehmeä vaihtoehto käytännölliselle mustalle. Mukavan kokoinen ja värinen matto löytää paikkansa monenlaisista kodeista ja sopii erilaisiin sisustustyyleihin. Ruskea on värinä aina ajankohtainen.

Materiaalina on käytetty luonnonmukaista ekopuuvillaa, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei värjätä erikseen vaan kuteen väri muodostuu luontaisesti valmistuksessa käytettyjen kangastilkkujen väreistä.

Maton suosittu malli on uniikki eikä sitä saa muualta. Mattoa saa tilattuna kokoon 150 cm asti. Yhteydenotto onnistuu kätevästi päävalikosta löytyvän yhteystiedot-sivun kautta.

1 varastossa

Maymayn klassikkomalliston virkatut matot taipuvat eri vuodenaikoihin ja sisustustyyleihin. Tyyliltään ajattomina ne kestävät aikaa monella tapaa. Ajattomuus ja kestävyys luovatkin hyvät mahdollisuudet vastuulliselle kuluttamiselle: tuotteiden pitkäikäiselle käytölle.