Valikko Sulje

OULU virkattu matto auringon, meren ja lumen väreissä

145,00 

Oulu… sinistä taivasta heijastava meren lahti, laskeva aurinko ja valkoisena hohtava lumi. Harmaana kuvastuvien rantakallioiden kuiske puhuu puhdasta kieltään sekin. Rakennettua ympäristöä puolestaan ajatellen Oulua voi tuskin olla kuvailematta ilman historiallisen kaunista keltaista kaupungintaloa. 

Tässä design-matossa Oulun tunnusomaiset elementit toistuvat kodissasi ainutlaatuisella tavalla. Uniikin maton väreinä ovat meren ja taivaan syvä sini, hehkuva auringon keltainen, rantakallioista kertova vaalea harmaa ja hohtavan puhdas lumen valkoinen. Ainutlaatuinen design-matto on halkaisijaltaan n. 100 cm.

Tuote on suomalaista käsityötä. Maton materiaalina on ekopuuvilla, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Matolle suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla.

Matto virkataan käsityönä, joten läpimitta voi vaihdella +/- 2 cm ilmoitetusta.

1 varastossa

Oulu… sininen taivas ja meren lahti, laskeva aurinko ja valkoisena hohtava lumi. Harmaana kuvastuvat rantakalliot ja keskustan keltainen kaupungintalo. Design-matossa Oulun tunnusomaiset elementit kuvastuvat maton väreissä. Maton sävyissä toistuu meren ja taivaan syvä sini, hehkuva auringon keltainen, rantakallioista kertova vaalea harmaa ja hohtavan puhdas lumen valkoinen. Ainutlaatuinen design-matto on halkaisijaltaan n. 100 cm.

Oulun tunnelma tulee kotiin Maymayn virkatun designmaton myötä. Asuitpa Oulun seudulla nyt tai ulottuivatpa sukujuuresi Ouluun aiempien sukupolvien myötä, olet juuriltasi yhä oululainen. On mahdollista sekin, että sinulla on ainutlaatuisia muistoja Oulun rannoilta ja sen kiehtovasta kaupunkimiljööstä. Oulu säilyy muistoissasi vuodesta toiseen, kun katselet sitä virkattuna mattona oman kotisi lattialla.