Valikko Sulje

MUSTIKKA tummansininen virkattu matto 90 cm

105,00 

UUTUUS! Mustikkametsän sylissä syntynyt tummansininen virkattu matto. Tämä hillityn tyylikäs matto sopii erityisesti sinisen ystävälle. Hienostunut tumma sininen on aikaa kestävä laatuvalinta.

Laadukasta suomalaista käsityötä olevan maton väri on suomalaiseen makuun. Tumma värisävy on myös käytännöllinen vaikkapa mökkiolosuhteissa tai saunan eteisessä. Ihanuus on halkaisijaltaan hieman reilu 90 cm. Tasainen matto on ryhdikäs ja pysyy hyvin paikallaan.

Maton materiaalina on ekopuuvilla, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Ontelokuteille suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla.

1 varastossa

Maymayn oma mattomalli on monin tavoin aikaa kestävä. Muotokieli on ajatonta ja muodeista riippumatonta. Vähäeleisyydessään malli sopeutuu eri sisustustyyleihin. Huolellinen ja laadukas työnjälki puolestaan takaa sen, että matto säilyy hyvänä pesusta toiseen. Ekologiset materiaalivalinnat ja työtavat ovat luontoarvoja kunnioittavia. Tässä suhteessa ajattelemme, että vain paras on kyllin hyvää.

Maton valmistuksessa käytetyn ekopuuvillaisen kuteen valmistuksessa käytetään kierrätyspuuvillaa, jota saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei värjätä erikseen vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MUSTIKKA tummansininen virkattu matto 90 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *