Valikko Sulje

LUMI klassinen valkoinen virkattu matto 80 cm

89,00 

Klassikko. Tämä näppärän kokoinen kaunokainen on halkaisijaltaan 80 cm. Matto on kokonsa puolesta sijoitettavissa hyvin monenlaiseen tilaan. Kokonsa puolesta matto sopii vaikkapa oven edustalle. Tämä koko on hyvä myös sängyn viereen. 

Materiaalina on käytetty luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Matolle suositellaan hienopesua.

Yhden maton postitamme heti. Mikäli tilaat kerralla useamman, toimitusaika on 1-2 viikkoa. Matot valmistetaan käsityönä, joten mattojen läpimitta voi vaihdella +/- 2 cm ilmoitetusta.

Maymay malliston eniten myydyin matto. Maton suosittu malli on uniikki eikä sitä saa muualta. Tällaisia ja monia muita mattoratkaisuja teemme myös tilauksesta. Jos et löydä täältä itsellesi sopivaa vaihtoehtoa, ota meihin yhteyttä! Yhteydenotto onnistuu kätevästi yhteydenottolomakkeella, jonka löydät päävalikosta.

Virkattu matto on ekologinen vaihtoehto tyyliä ja laatua arvostavalle kodin sisustajalle. Tekstiiliteollisuuden ylijäämästä syntyvästä kuteesta huolella ja kestävästi tehty matto on sijoitus myös tulevaisuuteen luonnonvaroja tuhlaamatta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LUMI klassinen valkoinen virkattu matto 80 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *