Valikko Sulje

LUMI klassinen valkoinen virkattu matto 140 cm

249,00 

Klassikko. Kaunis puhtaan valkoinen pyöreä virkattu matto. Reilun kokoinen matto on halkaisijaltaan 140 cm. Materiaalina on käytetty luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Matolle suositellaan hienopesua. Matto kutistuu hieman ensimmäisessä vesipesussa.

Maton klassisen hillitty tyyli kestää aikaa. Malli ei ole liian hallitseva vaan sopeutuu elegantisti ympäristöön. Näkymään ei kyllästy, ja matto jaksaa ilahduttaa aina uudestaan.

Varasto loppu

Maymayn malliston eniten myydyin matto. Isompia valkoisia mattoja ehtii harvoin verkkokauppaan tarjolle, joten kannattaa tarttua nopeasti tilaisuuteen.

Tällaisia ja monia muita mattoratkaisuja teemme myös tilauksesta. Jos et löydä itsellesi sopivaa valmista vaihtoehtoa, ota meihin yhteyttä! 🙂 Yhteydenotto onnistuu kätevästi yhteydenottolomakkeella, jonka löydät päävalikosta.

Virkattu matto on ekologinen vaihtoehto tyyliä ja laatua arvostavalle kodin sisustajalle. Tekstiiliteollisuuden ylijäämästä syntyvästä kuteesta huolella ja kestävästi tehty matto on sijoitus myös tulevaisuuteen luonnonvaroja tuhlaamatta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LUMI klassinen valkoinen virkattu matto 140 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *