Valikko Sulje

LUMI klassinen valkoinen virkattu matto 110 cm

159,00 

Maymayn klassinen valkoinen virkattu matto sopii melkein kuin tilaan. Pimeä soppi raikastuu ihmeesti, kun lattialle levittää valkoista valoa virkatun maton muodossa. Jos olet epätietoinen, minkä värin valita, valitse puhdas valkoinen.

Suositun kokoinen kaunokainen on halkaisijaltaan 110 cm. Materiaalina on käytetty luonnonmukaista eko ontelokudetta, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Matolle suositellaan hienopesua. Matto on kokonsa ja näkönsä puolesta sijoitettavissa hyvin monenlaiseen tilaan.

Maton suosittu malli on Maymayn oma eikä sitä saa muualta. Kestosuosikiksi yltänyt malli on herättänyt ihastusta vuosien ajan siellä, missä sitä on nähty.

Matot virkataan käsityönä, joten mattojen läpimitta voi vaihdella +/- 2 cm ilmoitetusta.

1 varastossa

Maymayn malliston eniten myydyin matto. Valkoisia mattoja ehtii harvoin verkkokauppaan tarjolle, joten kannattaa tarttua nopeasti tilaisuuteen.

Tällaisia ja monia muita mattoratkaisuja teemme myös tilauksesta. Jos et löydä itsellesi sopivaa valmista vaihtoehtoa, ota meihin yhteyttä! 🙂 Yhteydenotto onnistuu kätevästi yhteydenottolomakkeella, jonka löydät päävalikosta.

Virkattu matto on ekologinen vaihtoehto tyyliä ja laatua arvostavalle kodin sisustajalle. Tekstiiliteollisuuden ylijäämästä syntyvästä kuteesta huolella ja kestävästi tehty matto on sijoitus myös tulevaisuuteen luonnonvaroja tuhlaamatta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LUMI klassinen valkoinen virkattu matto 110 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *