Valikko Sulje

LAKRITSI klassinen musta virkattu matto 110 cm

149,00 

Mustaa herkkua. Ihastuttava helppohoitoinen musta pyöreä virkattu matto ei juuri myyntipuheita tarvitse. Näppärän kokoinen ihanuus on halkaisijaltaan hieman alle 110 cm. Maton suosittu malli on uniikki, eikä sitä saa muualta. 

Maton materiaalina on helppohoitoinen trikookude, joka on koostumukseltaan lähes täysin pölyämätöntä 100 % polyesteria. Matto pestään konepesussa 30 asteessa. Matto on kokonsa ja näkönsä puolesta sijoitettavissa hyvin monenlaiseen tilaan.

Matot virkataan käsityönä, joten tuotteen läpimitta voi vaihdella +/- 2 cm ilmoitetusta.

1 varastossa

Supersuosittu musta virkattu matto, joka ei erityisiä myyntipuheita kaipaa. Musta sopii vaaleaan kotiin ilmettä luomaan. Tummassa sisustuksessa mustaa ei edes tarvitse perustella. Eikä sovi unohtaa käytännöllisyyttäkään varsinkaan kura-aikoina. Tummassa vaan se lika ei näy, onneksi. 🙂

Matossa käytetty kude on tekstiiliteollisuuden ylijäämätuotantoa. Uusiokäytöllä osallistumme osaltamme hiilijalanjäljen pienentämiseen. Ostamalla tällaisen maton liityt samaan ketjuun.  Kaiken huipuksi on vielä niin, että Maymay maton klassisen hillitty tyyli kestää aikaa. Mattomalli ei hallitse liikaa vaan sopeutuu elegantisti ympäristöön. Näkymään ei kyllästy, ja matto jaksaa ilahduttaa aina uudestaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LAKRITSI klassinen musta virkattu matto 110 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *