Valikko Sulje

LAHTI virkattu matto talvikisojen kaupungin väreissä

249,00 

Talvikisoista tunnettu Lahti on saanut oman nimikkomattonsa. Ympäristökaupunki Lahtea voisi kuvata monin värein, mutta kaupunki on luultavasti laajimmin tunnettu talvikisoistaan. Niinpä talviasuisen Lahti-maton väreissä väikkyy lumi, radiomastot, hyppyrimäet, vaakuna ja vesitorni.

Tässä design-matossa Lahti kuvastuu kodissasi ainutlaatuisella tavalla. Uniikin maton väreinä ovat lumen hohtava valkoinen, harmaan eri sävyt ja kirkas punainen. Ainutlaatuinen design-matto on halkaisijaltaan 130 cm. Matto on suomalaista käsityötä.

Maton materiaalina on ekopuuvilla, joka on koostumukseltaan 80 % puuvillaa ja 20 % muita kuituja. Ontelokuteille suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla.

Tämä mattomalli on riittävän napakka pysyäkseen lattialla hyväryhtisenä. Se ei kiepu eikä kurttuile. Malli on tuotesuunnittelultaan aikaa kestävä kestosuosikki, joka on herättänyt ihastusta vuosien ajan siellä, missä sitä on nähty.

1 varastossa

Lahden talvikisakaupungin tunnelma saapuu kotiin Maymayn virkatun designmaton myötä.

Talvikisoistaan tunnettua Lahteen kuuluu itsestään selvästi valkoinen lumi. Valkoista väriä on myös sen tunnetuimmissa maamerkeissä kuten radiomastoissa ja vesitornissa. Harmaan eri sävyjä on lähes kaikkialla. Talvisin lumeen peittyvät hyppyrimäet piirtyvät harmaa-valkoisina siluetteina näkyvänä osana kaupunkikuvaa.

Lahtea ei voi myöskään kuvata ilman punaista. Maamerkkinä tunnetut radiomastot on maalattu puna-valkoisiksi. Punaista on myös kaupungin vaakunassa, jossa rautatievaunun pyörän kehältä nousee jokaisen puolapuun kohdalta muistuttamassa vuonna 1877 tapahtuneesta Lahden kylän palosta.